Пешук, Людмила ВасилівнаІванова, Тетяна МиколаївнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2021-02-112021-02-112018Пешук, Л. В. Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, І. Г. Радзієвська // Наукові праці НУХТ. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 174–178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32567Попередньо відібрано кверцетинвмісну рослинну сировину (лушпиння цибулі), яка є безпечною і доступною для подальшого внесення у продукти, розроблено технологію отримання кверцетинвмісних екстрактів, визначено концентрацію кверцетину в них. Об ’єктами дослідження обрано жир свинячий, кверцетин німецької компанії Merk, упарений водний екстракт лушпиння цибулі.Pre-selected quercetin-containing plant material (onion peel), which is safe and available for further inclusion in products, developed technology for obtaining quercetin-containing extracts, determined the concentration of quercetin in them. The objects of the study were pork fat, quercetin from the German company Merk, evaporated aqueous extract of onion peel.otherсвинячий жирекстракт лушпиння цибуліonion peel extractкверцетинquercetinlardбіохімічні методи дослідженняbiochemical research methodsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівНаукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировиниArticle