Козленко, Кирило ІгоровичПащенко, Богдан СергійовичЛитвиненко, Олександр Анатолійович2024-03-272024-03-272021Козленко, К. Модернізація різального комплекту вовчка для підвищення його довговічності / К. Козленко, О. Литвиненко, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 26https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42313Запропонована розробка по модернізації запропонованої модернізації вовчка та її впровадження дозволяє зменшити витрати та собівартість ручної праці, затрати на експлуатацію та ремонт обладнання, а також отримати значний економічний ефект при випуску якісної готової продукції вітчизняного харчового виробництва.The proposed development for the modernization of the proposed modernization of the wolfram and its implementation allows to reduce the costs and cost of manual labor, the cost of operation and repair of equipment, as well as to obtain a significant economic effect in the production of high-quality finished products of domestic food production.ukкафедра експертизи харчових продуктівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвмодернізація різального комплектудовговічністьвовчокхарчові технологіїdepartment of foodstuff expertisemodernization of the cutting setdurabilitymeat tenderizerfood technologyМодернізація різального комплекту вовчка для підвищення його довговічностіAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0001-8975-2265