Модернізація різального комплекту вовчка для підвищення його довговічності - Козленко, Кирило Ігорович; Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2021)
Запропонована розробка по модернізації запропонованої модернізації вовчка та її впровадження дозволяє зменшити витрати та собівартість ручної праці, затрати на експлуатацію та ремонт обладнання, а також отримати значний економічний ефект при випуску якісної готової продукції вітчизняного харчового виробництва.

The proposed development for the modernization of the proposed modernization of the wolfram and its implementation allows to reduce the costs and cost of manual labor, the cost of operation and repair of equipment, as well as to obtain a significant economic effect in the production of high-quality finished products of domestic food production.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; модернізація різального комплекту; довговічність; вовчок; харчові технології; department of foodstuff expertise; modernization of the cutting set; durability; meat tenderizer; food technology