Особливості застосування стандарту SCORM в дистанційної підтримки заочного навчання - Самсонов, Валерій Васильович; Кот, Володимир Валерійович (My University, 2010)
В роботі розглядаються питання виконання вимог міжнародного стандарту SCORM при розробці системи електронних навчально-методичних ресурсів дисципліні. This paper deals with the requirements of international standard SCORM in the development of electronic teaching resources discipline.
Keywords: дистанційне навчання; віртуальний клас; стандарт SCORM; e-learning; virtual classroom; standard SCORM; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки