Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху - Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 1996)
Проведення дослідження показують, що вуглеводний склад і харчова цінність солоду гороху як сировини для одержання нових продуктів значно кращі, ніж гороху. Conducting Studies pokazыvayut, that uhlevodnыy composition and pyschevaya Values malt peas in kachestve raw materials for obtaining íîâûõ of products Significantly better, than peas.
Keywords: солод; горох; пророщування; вуглеводи; malt; peas; proraschyvanye; carbohydrates; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології оздоровчих продуктів