Хіврич, Борис ІвановичЛопато, Т. В.Фролова, Наталія ЕпінетівнаКошова, Валентина МиколаївнаДомарецький, Віталій Афанасійович2013-10-292013-10-291996Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду гороху / Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато, Н. Е. Фролова та інші // Харчова промисловість. – 1996. - № 42. - С. 104–107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10787Проведення дослідження показують, що вуглеводний склад і харчова цінність солоду гороху як сировини для одержання нових продуктів значно кращі, ніж гороху. Conducting Studies pokazыvayut, that uhlevodnыy composition and pyschevaya Values malt peas in kachestve raw materials for obtaining íîâûõ of products Significantly better, than peas.otherсолодгорохпророщуваннявуглеводиmaltpeasproraschyvanyecarbohydratesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології оздоровчих продуктівДинаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду горохуArticle