Ущаповський, Артем Олегович2019-06-072019-06-072019Ущаповський, А. О. Технологічні аспекти розробки плодово-овочевого десерту / А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч.1. –С. 65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29589Розроблено новий плодово-овочевий десерт на основі напівфабрикату із вишнево-бурякового пюре з додаванням насіння чіа. A new fruit and vegetable dessert has been developed on the basis of semi-finished products from cherry-beet mashed with chia seeds.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівпюревишнянасіння чіабурякдесертpureechia seedsdessertbeetrootcherryкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічні аспекти розробки плодово-овочевого десертуArticle