Технологічні аспекти розробки плодово-овочевого десерту - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2019)
Розроблено новий плодово-овочевий десерт на основі напівфабрикату із вишнево-бурякового пюре з додаванням насіння чіа. A new fruit and vegetable dessert has been developed on the basis of semi-finished products from cherry-beet mashed with chia seeds.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; пюре; вишня; насіння чіа; буряк; десерт; puree; chia seeds; dessert; beetroot; cherry; кафедра готельно-ресторанної справи