Відновлення культурних цінностей шляхом впровадженя інноваційної послуги lost opportunities в підприємства гостинності - Петреченко, Наталія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2020)
Впровадження інноваційної послуги lost opportunities в проектованому готелі забезпечить розвиток сфери готельного бізнесу та допоможе надолужити втрачені можливості гостей, одночасно зробивши власний внесок до культурної спадщини України. Іntroduction of innovative service lost opportunities in the designed hotel will ensure the development of the hotel business and help make up for lost opportunities of guests, while making their own contribution to the cultural heritage of Ukraine.
Keywords: українська культура; послуги «lost opportunities»; готель; культурні цінності; туристи; підприємства гостинності; санітарні вимоги; ukrainian culture; services «lost opportunities»; sanitary requirements; cultural values; hotel; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології зберігання і переробки зерна