Світ існування сім’ї як форма культурної реальності - Веремчук, Софія Олександрівна; Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2014)
Автор ставить за мету дослідити проблему сім’ї, яка є частиною життєвого світу людини в контексті взаємодії з формами культурної реальності. The author aims to investigate the family, which is part of the living world rights in the context of cultural interaction with reality.
Keywords: сім’я; культурна реальність; family; cultural reality; кафедра гуманітарних дисциплін