Управління витратами підприємства в сучасних умовах діяльності - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2006)
Розглянуто формування фінансового результату діяльності підприємства залежно від вибраної системи обліку витрат. Запропоновано застосування окремих методів управління витратами на різних стадіях планування діяльності підприємства.

Considered shaping financial result activity of enterprise depending on elected accounting system an expense. Offered using the separate methods of management by expenses on miscellaneous stages planning activity of enterprise.
Keywords: управління витратами; managements by expenses; метод загальної калькуляції; метод покриття витрат; маржинальний прибуток; method of total calculation; method of covering an expense; marginal profit; кафедра економіки праці та менеджменту