Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСімахіна, Галина ОлександрівнаУстименко, Ігор Миколайович2017-04-242017-04-242016Патент 110865 UA, МПК А23С 11/00 (2016.01). Склад харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Сімахіна Г. О., Устименко І. М. – u 2016 03668; заявл. 06.04.2016; опубл. 25.10.2016, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25073Склад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий (Т2). Состав пищевой эмульсии содержит купажированное масло, воду и эмульгатор. как эмульгатор применяют казеинат натрия и эмульгатор Эстер Твердый (Т2). The composition of food emulsions containing kupazhovanu oil, water and emulsifier. As emulsifier using sodium caseinate and the emulsifier Esther solid (T2).uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionкупажована оліяblended oilказеїнат натріюsodium caseinateкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівСклад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 110865)Other