Rashevska, TamaraIvanov, Sergey2012-12-252012-12-252012Rashevska, T. Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter / T. Rashevska, S. Ivanov // E-MRS Spring 2012 - Symposium G “Functional Biomaterials”. - 2012. - P. 21-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4989Результати комплексних досліджень показали, що додавання інуліну покращує наноструктуру вершкового масла та його консистенцію: термостійкість, пластичність, однорідність структури. The results of complex research showed that the addition of inulin improves buter nanostructure and consistence: heat resistance, flexibility, structure coherency and its ability to withhold liquid fat phase.enнаноструктураnanostructureбіополімер інулінавершкове маслофункціональні властивості вершкового маслабиополимер инулинасливочное маслофункциональные свойства маслаinulin biopolymerbutterbutter's functional propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівUsage of inulin biopolymer to create the technology and control butterThesis