Автоматизоване управління стерилізаторами періодичної дії з використанням методів розробки програматорів - Клименко, Олег Миколайович (My University, 2015)
В дисертаційній роботі розроблена автоматизована система управління автоклавом періодичної дії як об’єктом програмного управління, що складається з логічної і динамічної підсистем, причому остання реалізується за допомогою програматора. The thesis developed the automated system of batch autoclave object as program management, consisting of logic and dynamic subsystems, the last realized by the programmer.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; програматор; логічна підсистема; динамічна підсистема; programmer; logical subsystem; dynamic subsystem