Пасічний, Василь МиколайовичХорунжа, Тетяна ОлегівнаМаринін, Андрій ІвановичХрапачов, Олег ВікторовичПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна2020-06-162020-06-162019Патент на корисну модель № 135712 UA, МПК A23J 3/00 (2019.01). Білково-жирова емульсія з тваринним білком «Білкозин» / Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Маринін А. І., Храпачов О. В., Полумбрик М. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201901569 ; заявл. 18.02.2019 ; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31435Корисна модель належить до м'ясопереробної промисловості, а саме до виробництва комбінованих м'ясопродуктів. В основу корисної моделі поставлена задача створення рецептури білково-жирової емульсії з тваринним білком "Білкозин" широкого спектру використання, яка дозволяє стабілізувати структурно-механічні та органолептичні показники фаршів для виробництва варених ковбасних виробів консервованих без погіршення їх кольору. The utility model belongs to the meat processing industry, namely to the production of combined meat products. The utility model is based on the task of creating a recipe for protein-fat emulsion with animal protein "Belkozin" of a wide range of uses, which allows to stabilize the structural-mechanical and organoleptic characteristics of minced meat for the production of cooked canned sausages without deteriorating their color.protein-fat emulsionбілково-жирова емульсіятваринний білокБілкозинкровсироваткаварені ковбасиanimal proteinBilkozinbloodwheycooked sausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняБілково-жирова емульсія з тваринним білком «Білкозин» (Патент на корисну модель № 135712)Technical Report