Контроль якості знань студентів на заняттях з іноземної мови - Березовська, Ольга Владиславівна; Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2012)
Стаття присвячена систематизації та аналізу різних форм моніторингу рівня знань студентів немовних вузів на заняттях з іноземної мови. The article reveals the systematization and analysis of non-linguistic higher educational establishments students’ level of knowledge monitoring.
Keywords: рівень знань; мовленнєва компетенція; письмовий контроль; тест; тестові завдання; level of knowledge; speech competence; written control; test; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації