Фінансове стимулювання ефективного використання оборотного капіталу підприємством - Клєпікова, Юлія (My University, 2014)
Проблема фінансового стимулювання ефективного використання оборотного капіталу в системі ефективної економічної політики, є актуальною, оскільки все гостріше встають проблеми пошуку джерел фінансування і організації управління наявними фінансовими ресурсами. які забезпечували б платоспроможність і стійкість роботи. Problem fiscal stimulus efficient use of working capital in the system of effective economic policy is relevant because more acutely raised the problem of finding sources of funding and management of the available financial resources. that would ensure the solvency and stability work.
Keywords: фінансове стимулювання; економічна політика; оборотні активи; financial incentives; economic policy; current assets