Бойко, Ганна Анатоліївна2022-05-252022-05-252022Бойко, Г. А. Використання опор для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій /Г. А. Бойко // Vzdelávanie a spoločnosť VIІ : Medzinârodnyne konferencny zbornik. – Presov : Presovska umverzitav Presove, 2022 .– [У друці]https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37493У статті проаналізовано сучасні підходи до використання опор з метою формування іншомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців: опори на друкований текст, аудіо- і відеоматеріали, ключові слова, комунікативну ситуацію. Визначено найбільш оптимальні підходи до використання опор для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій. The article deals with modern approaches to the usage of teaching supports for building pre-service specialists’ speech production competence: such teaching supports as texts, audio and video materials, keywords, communicative situations. The most optimal approaches to the usage of teaching supports for building pre-service food technologists’ speech production competence have been determined.опоритекстаудіо- і відеоматеріаликомунікативна ситуаціямайбутні фахівці з харчових технологійteaching supportstextaudio and video materialscommunicative situationspre-service food technologistsкафедра іноземних мов професійного спрямуванняВикористання опор для формування англомовної компетентності у професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологійArticle