Коваль, Ольга АндріївнаKoval, Olha2016-03-102016-03-102013Коваль, О. А. Вібраційне масажування м'яса / О. А. Коваль // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 63-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22391Грамотно підібрані способи, устаткування, параметри технологічних процесів гарантують отримання продукції, що відрізняється високими органолептичними показниками, виходом і стійкістю при зберіганні. З метою інтенсифікації процесу соління використовують різні способи для прискорення масообмінних, біохімічних, мікробіологічних процесів, що відбуваються в сировині. Properly selected methods, equipment, process parameters guarantee of obtaining products characterized by high organoleptic characteristics, yield and stability during storage. In order to intensify the process of salting use different ways to accelerate mass transfer, biochemical, microbiological processes occurring in raw materials.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціївиробництво м'ясопродуктівмасажування м'ясавібраційна обробкаmeat processingmassaging meatvibration treatmentВібраційне масажування м'ясаOther