Ясінська, Ірина ЛеонідівнаІванова, Вікторія Джанівна2016-09-292016-09-292016Ясінська, І. Л. Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24246Насіння соняшнику широко використовується у харчовій промисловості як в Україні, так і у світі. Однак, з даного виду сировини майже не отримують такий цінний продукт, як пророщене насіння, хоча він має надзвичайний потенціал. Sunflower seeds are widely used in the food industry both in Ukraine and in the world. However, this type of material hardly get such a valuable product as germinated seeds, although it has enormous potential.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівпророщене насіння соняшникуантиоксидантна діяхарчова та біологічна цінністьgerminated sunflower seedsantioxidative effectfood and biological valueПророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної діїOther