Качан, Анастасія Дмитрівна2024-07-162024-07-162024Качан, А. Д. Розроблення системи управління безпечністю виробництва столового маргарину відповідно до вимог стандарту BRCGS на ПрАТ "Київський маргариновий завод" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Качан Анастасія Дмитрівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 166 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44123ukкафедра експертизи харчових продуктівмаргаринбета каротиналергенисистема управління безпечністюBRCGS V 9Розроблення системи управління безпечністю виробництва столового маргарину відповідно до вимог стандарту BRCGS на ПрАТ "Київський маргариновий завод"Other