Стратегічне планування та ризик-менеджмент як основні компоненти ефективного управління на підприємстві - Крамських, Андрій Андрійович; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2023)
Проаналізоване стратегічне планування і ризик-менеджмент як необхідні компоненти для досягнення успіху та стійкого розвитку підприємства. Запропоновані загальні вимоги до складання стратегічного плану. Analyzed strategic planning and risk management as necessary components for achieving success and sustainable development of the enterprise. Proposed general requirements for drawing up a strategic plan.
Keywords: стратегічне планування; ризик-менеджмент; управління підприємством; strategic planning; risk management; enterprise management; кафедра економіки праці та менеджменту