Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної дії - Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна (My University, 2021)
Особливість використання рослинних добавок полягає у їх мультифункціональності. Окрім антиоксидантної дії значна кількість добавок проявляє антимікробну та протигрибкову дії, також вони можуть використовуватись у якості смакоароматичних компонентів харчових продуктів.
Keywords: добавки; антиоксиданти; регулювання; кафедра технології оздоровчих продуктів