Ясінська, Ірина ЛеонідівнаІванова, Вікторія Джанівна2022-06-092022-06-092021Ясінська, І. Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості добавок антиоксидантної дії / І. Ясінська, В. Іванова // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні в рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 24–26https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37637Особливість використання рослинних добавок полягає у їх мультифункціональності. Окрім антиоксидантної дії значна кількість добавок проявляє антимікробну та протигрибкову дії, також вони можуть використовуватись у якості смакоароматичних компонентів харчових продуктів.добавкиантиоксидантирегулюваннякафедра технології оздоровчих продуктівЕфективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної діїThesis