Методичні підходи до прогнозування процесів відтворення основних засобів та їх інвестування - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2009)
Розглядаються підходи до прогнозування та інвестування процесів відтворення основних засобів з урахуванням стадії життєвого циклу підприємства та його загальної стратегії. The approaches to the prognosis and investment of fixed assets' reproduction processes taking into account the stage of enterprise's life cycle and it's main strategy are examined.
Keywords: стилі стратегічного управління; інвестування; основні засоби; styles of strategic management; investment; fixed assets; кафедра маркетингу