Безвідходна та енергоощадна технологія виробництва пектиновмісних порошків з яблучних вичавок - Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Малежик, Іван Федорович; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2002)
Наведено та піддано детальному аналізу технологічну схему безвідходного та енергозберігаючого виробництва пектиновмісних порошків із яблучних вичавок. Схема містить сімнадцять блоків з деталізованими характеристиками відповідних технологічних потоків. The technological scheme of energy-saving and waste-free production of рectin containing powders from apple pomace was presented and subjected to a detailed analysis. The scheme contains seventeen blocks with detailed characteristics of the corresponding process streams.
Keywords: пектин; порошки; яблучні вичавки; технологічна схема; виробництво; pectin; powders; apple pomace; technological scheme; production; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв