Техніка для аграріїв на XXXII Міжнародній агропромисловій виставці АГРО 2020 - Муха, Володимир Миколайович; Пономаренко, Олександр Михайлович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2020)
З 11 по 14 серпня 2020 року в м. Києві на території Національного Комплексу Експоцентр України» (проспект Академіка Глушкова, 1), як завжди, проходила вже 32-а Міжнародна агропромислова виставка АГРО-2020. Незважаючи на пандемію «COVID-19», виставка, хоч із запізненням на 2 місяці, все ж відбулась і пройшла з дотриманням усіх санепідемнорм на найвищому рівні. «АГРО-2020» – одна з наймасштабніших агропромислових виставок в Україні та Східній Європі. Вона об’єднує виробників сільськогосподарської техніки та технологій АПК України, а також спеціалізовані виставки: Organic, Hitech agro, Eco house, Aгро транспорт логістика, біопаливо, Agro build-expo та інші.
Keywords: агропромисловий комплекс; сільськогосподарська техніка; agricultural machinery; agroindustrial exhibition