Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод) - Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Циганков, Сергій Петрович; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.

A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води; альбумінний сир; вміст сухої речовини; whey cheese; dry matter content; кафедра технології молока і молочних продуктів