Українець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичСавченко, Олександр АркадійовичЦиганков, Сергій ПетровичГрек, Олена Вікторівна2012-04-042012-04-042012ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/705Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).otherкафедра технології цукру і підготовки водистандартсир альбуміннийвизначення вмісту сухої речовиниstandardwhey cheesedetermination of dry matter contentкафедра технології молока і молочних продуктівСир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)