Hryshchenko, AnnaVohnyvyi, Vitalii2024-11-072024-11-072024Hryshchenko, A. Research on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini) / A. Hryshchenko, V. Vohnyvyi // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 17–18 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45446Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів тривалого зберігання. Акцентовано увагу на актуальності розширення виробництва паличок гріссінні з прянощами. Досліджено вплив кропу сушеного, базиліку сушеного та паприки сушеної на показники якості гріссіні. Рекомендовано гріссіні виробляти з органічної сировини, що значно збільшить асортимент органічної продукції для експорту.The market of long-term storage bakery products has been analyzed. Attention is focused on the urgency of expanding the production of grissini sticks with spices. The effect of dried dill, dried basil and dried paprika on the indicators of the quality of grissini was studied. It is recommended to produce grissini from organic raw materials, which will significantly increase the range of organic products for export.enпалички гріссініорганічні продуктикріп сушенийбазилік сушенийпаприка сушенаgrissiniorganic productsdried dilldried basildried paprikaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівResearch on the influence of spices on the quality of organic breadsticks (grissini)Thesishttps://orcid.org/0000-0002-0617-6918