Дослідження технологічних умов очищення мальтозних гідролізатів крохмалю - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Кириченко, В. В.; Розборський, Є. В. (My University, 2007)
Розглянуто особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів. Показано вплив різних технологічних умов очищення гідролізатів за допомогою флокулянтів та адсорбентів на якість мальтозних сиропів. The features of hydrolysis of starch are considered with the purpose of receipt of maltose syrups. Influence of different technological terms of cleaning of gidrolizatov is rotined by flokulyantov and adsorbents on quality of maltose syrups.
Keywords: очищення; флокулянти; адсорбент; швидкість фільтрування; активне вугілля; мальтозні гідролізати; cleaning; flokulyanty; speed of filtration; active coal; maltose gidrolizaty; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води