Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена ВячеславівнаКириченко, В. В.Розборський, Є. В.2014-04-222014-04-222007Дослідження технологічних умов очищення мальтозних гідролізатів крохмалю / Н. І. Гордійчук, О. В. Грабовська, В. В. Кириченко, Є. В. Розборський // Сучасні проблеми технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник VII Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: ХНТУСГ, 2007. – С. 194-201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14102Розглянуто особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів. Показано вплив різних технологічних умов очищення гідролізатів за допомогою флокулянтів та адсорбентів на якість мальтозних сиропів. The features of hydrolysis of starch are considered with the purpose of receipt of maltose syrups. Influence of different technological terms of cleaning of gidrolizatov is rotined by flokulyantov and adsorbents on quality of maltose syrups.otherочищенняфлокулянтиадсорбентшвидкість фільтруванняактивне вугіллямальтозні гідролізатиcleaningflokulyantyspeed of filtrationactive coalmaltose gidrolizatyкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження технологічних умов очищення мальтозних гідролізатів крохмалюArticle