Роль кластерів у підвищенні конкурентоспроможності вітчизняних підприємств - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2012)
Розглянуто характеристику промислового кластеру та визначено роль кластерів у підвищенні конкурентоспроможності вітчизняних підприємств

Description of industrial cluster is considered and the role of clusters is certain in the increase of competitiveness of domestic enterprises
Keywords: кластери конкурентоспроможності підприємства; кластер; конкурентоспроможність; enterprise competitiveness clusters; cluster; competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту