Ісаєнко, Володимир МиколайовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКрамаренко, Раїса МиколаївнаКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаСемененко, В. Ф.2015-05-222015-05-221995Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок / В. М. Ісаєнко, Т. О. Мудрак, Р. М. Крамаренко, М. В. Карпутіна, В. Ф. Семененко // Деп. в ГНТБ України, № 103. – УК 95, 16.01.1995. – К. – С. 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20657На вітчизняних спиртових, дріжджових та мікробіологілчних заводах в якості живильного середовища для мікроорганізмів використовують мелясу, крохмалевмісну сировину та інші добавки. Обов'язковою умовою успішного застосування меляси з високим коефіцієнтом використання цукрів і виходом продуктів біосинтезу є нормалізація її складу. On the domestic alcohol, yeast and plants mikrobiolohilchnyh as nutrient for microorganisms using molasses, raw starch and other additives. A mandatory condition for the successful application of molasses with high use of sugars and vyhom product biosynthesis is the normalization of its members.домішкимелясне суслоспиртове виробництвоimpuritiesalcohol productionmolasses wortкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра екології та екоменеджментуВплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок