Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок - Ісаєнко, Володимир Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Крамаренко, Раїса Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Семененко, В. Ф. (My University, 1995)
На вітчизняних спиртових, дріжджових та мікробіологілчних заводах в якості живильного середовища для мікроорганізмів використовують мелясу, крохмалевмісну сировину та інші добавки. Обов'язковою умовою успішного застосування меляси з високим коефіцієнтом використання цукрів і виходом продуктів біосинтезу є нормалізація її складу. On the domestic alcohol, yeast and plants mikrobiolohilchnyh as nutrient for microorganisms using molasses, raw starch and other additives. A mandatory condition for the successful application of molasses with high use of sugars and vyhom product biosynthesis is the normalization of its members.
Keywords: домішки; мелясне сусло; спиртове виробництво; impurities; alcohol production; molasses wort; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра екології та екоменеджменту