Коншина, Марія СергіївнаП'явка, Анастасія ЮріївнаЯнюта, В. П.Макаренко, Олександр ГригоровичСербова, Марія Іванівна2013-06-212013-06-212013Визначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографії / М. С. Коншина, А. Ю. П’явка, В. П. Янюта, О. Г. Макаренко, М. І. Сербова // Матеріали 79 Міжнар. конф. молодих учених, асірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 358-360.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8416otherмолочна продукціягазова хроматографіяdairy productsgas chromatographyкафедра харчової хіміїВизначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографіїThesis