Більчук, НаталяСеменова, КатеринаУдодов, Сергій ОлександровичМарцинкевич, Леся Валентинівна2014-09-012014-09-012014Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті / Наталя Більчук, Катерина Семенова Сергій Удодов, Леся Марцинкевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16515Процес нагріву ефективніше відбувається при використанні парової сорочки у формі півкуль. Переваги даної конструкції виражаються в тому, що на відміну від класичних плоских зон нагріву, утворюється краща турбулізація рідини, збільшення коефіцієнта теплопередачі, а отже і теплового потоку в цілому. Heating process is more effective when used in the form of steam-jacket the hemispheres. The advantages of this design are expressed in the fact that unlike the classic flat heating zones formed better turbulence fluid, increasing the heat transfer coefficient, and hence the heat flow as a whole.uk-UKзаторно-сусловарильні апаратитеплові процесинагрівmash-brewing apparatusheatingthermal processesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апаратіOther