Рибні шніцелі з капустою броколі (Патент на корисну модель № 125827) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна (My University, 2018)
Шніцелі рибні містять філе судака (охолоджене), цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), молоко, яйця, сухарі та додатково містять подрібнену капусту броколі.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; шніцелі рибні; філе судака; капуста броколі; fish schnitzels; fillet of pike perch; broccoli