Ковальов, Микола МиколайовичМацко, Олександр ПетровичДомарецький, Віталій АфанасійовичГречко, Ніна Яківна2013-06-062013-06-062000Залежність ефективності освітлення шампанських купажів від природи дисперсних мінералів / М. М. Ковальов, О. П. Мацко, В. А. Домарецький, Н. Я. Гречко // Харчова і переробна промисловість. – 2000. - № 8-9. – С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8184Вивчення впливу обробки купажів дисперсними матеріалами на вміст білків, фенольних речовин, полісахаридів та на освітлення виноматеріалу.otherвиноматеріалосвітленнядисперсні матеріалистабільністьбілкифенольні речовиниполісахаридивиноматериалосветлениедисперсные материалыстабильностьбелкифенольные веществаполисахаридыwinematerialclarificationdisperse materialsstabilityproteinsphenolicspolysaccharidesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗалежність ефективності освітлення шампанських купажів від природи дисперсних мінералівArticle