Сімахіна, Галина Олександрівна2014-06-042014-06-042014Сімахіна, Галина. Оздоровчі продукти як реалізація нової концепції харчування / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 11-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14826Основною проблемою сьогодення як у межах однієї країни, так і планети Земля в цілому є створення, виробництво та використання оздоровчих продуктів. Цей висновок ґрунтується на результатах досліджень нутриціологів, згідно з якими в сучасному суспільстві одне лише традиційне харчування неминуче призводить до тих чи тих виявів харчової недостатності, а отже, хвороб. The main problem today, both within a country and the planet Earth as a whole is the creation, production and use of health products. This conclusion is based on research nutrytsiolohiv under which modern society is one of the traditional food inevitably leads to some of the manifestations of food insufficiency, and therefore disease.uk-UKоздоровчі продуктиконцепція харчуванняwellness productsconcept of foodкафедра технології оздоровчих продуктівОздоровчі продукти як реалізація нової концепції харчуванняOther