Гутник, Марта Назаріївна2023-04-262023-04-262023Гутник, М. Н. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів вегетаріанського спрямування для спеціалізованого закладу ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марта Назаріївна Гутник ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40383otherкафеорганізаційна структурасхема технологічного процесувегетаріанствокондитерський цехкондитерські виробикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів вегетаріанського спрямування для спеціалізованого закладу ресторанного господарстваOther