Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351) - Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна (My University, 2005)
Розроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та діабетичними властивостями. A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.
Keywords: вершкове масло збагачене; інулін; фруктоза; butter; inulin; fructose; кафедра технології молока і молочних продуктів