Устименко, Ігор МиколайовичПіпка, Роман Володимирович2022-02-072022-02-072021Устименко, І. М. Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу / І. М. Устименко, Р. В. Піпка // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 100–101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37044Використання гарбузової та лляної олії у вигляді дрібнодисперсної харчової емульсії, спіруліни та м’яти перцевої у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК, БАР і мінеральних речовин та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності.otherхарчова емульсіясоусм’ята перцеваспірулінаполіненасичені жирні кислотиfood emulsionsaucepeppermintspirulinapolyunsaturated fatty acidsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типуThesis