Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу - Устименко, Ігор Миколайович; Піпка, Роман Володимирович (My University, 2021)
Використання гарбузової та лляної олії у вигляді дрібнодисперсної харчової емульсії, спіруліни та м’яти перцевої у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК, БАР і мінеральних речовин та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності.
Keywords: харчова емульсія; соус; м’ята перцева; спіруліна; поліненасичені жирні кислоти; food emulsion; sauce; peppermint; spirulina; polyunsaturated fatty acids; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції