Пащенко, Богдан СергійовичЛитвиненко, Олександр Анатолійович2024-03-272024-03-272021Пащенко, Б. С. Вдосконалення процесу доочищення стоків спиртових виробництв з використанням мембранних технологій / Пащенко Б. С., Литвиненко О. А. // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. – Prague : Oktan Print, 2021. – Pp. 203-204https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42312У матеріалі розроблено апаратурно-технологічна схему, що дозволяє підвищити ступінь очищення стічних вод підприємства на 15%.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseпроцес доочищення стоківмембранні технологіїхарчова промисловістьwastewater treatment processmembrane technologiesfood industryВдосконалення процесу доочищення стоків спиртових виробництв з використанням мембранних технологійAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0001-8975-2265