Вдосконалення процесу доочищення стоків спиртових виробництв з використанням мембранних технологій - Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2021)
У матеріалі розроблено апаратурно-технологічна схему, що дозволяє підвищити ступінь очищення стічних вод підприємства на 15%.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; процес доочищення стоків; мембранні технології; харчова промисловість; wastewater treatment process; membrane technologies; food industry