Формування систем розподілу продукції підприємств пивобезалкогольної галузі - Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2016)
Дисертація присвячена дослідженню теоретичних положень та розробленню практичних рекомендацій щодо формування систем розподілу продукції підприємств пивобезалкогольної галузі України. Dissertation is devoted to the research of theoretical positions and development of practical recommendations on the formation of product distribution systems of beer soft drinks industry enterprises in Ukraine.
Keywords: збут; системи розподілу продукції; канали розподілу продукції; marketing; product distribution system; product distribution channels; кафедра маркетингу