Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництва - Парахоня, Андрій Миколайович (My University, 2015)
В дисертаційній роботі представлені результати експериментальних та теоретичних досліджень закономірностей розподілу сокостружкової суміші в об’ємі колонного дифузійного апарата, залежності швидкості протікання екстрагенту та коефіцієнту масовіддачі від величини питомого наповнення сокостружкової суміші. Обґрунтовано необхідність забезпечення рівномірного розподілу стружки в об’ємі колони. The thesis presents the results of experimental and theoretical research patterns of distribution sokostruzhkovoyi mixture in the column volume diffusion system, depending on the speed of extractant masoviddachi factor and the magnitude of the specific content sokostruzhkovoyi mixture. The necessity of ensuring uniform distribution of chips in volume column.
Keywords: колонний дифузійний апарат; екстрагування; елементи транспортних систем; column diffusion apparatus; extraction; transportation systems elements; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування