Любімов, Валерій МихайловичКривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаДеренівська, Анастасія Василівна2012-03-282012-03-282009Любімов, В. М. Дослідження процесу переміщення сирних блоків у перевантажувальному пристрої з приводною заслінкою / В. М. Любімов, Л. О. Кривопляс-Володіна, А. В. Деренівська // Харчова промисловість. - 2010. – № 9. - С. 95-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/583В статті наведено методику розрахунку основних технологічних етапів переміщення штучних харчових виробів прямокутної форми в перевантажувальному пристрої з метою визначення продуктивності и мінімального кроку з яким необхідно розташовувати вироби на стрічці павального конвеєра для виключення явища затору виробів. In article the design procedure of the basic technological stages of moving of piece food products of a squared shape in the reloading device for the purpose of definition of productivity and the minimum step with which is resulted it is necessary to have products on a tape of the submitting conveyor for an exception of the phenomenon of a jam of products.операціяперевантаженнясили тертяпереміщення виробіврівняння рухуoperationoverloadsforces of a frictionmoving of productsthe equation of movementsкафедра мехатроніки та пакувальної технікиДослідження процесу переміщення сирних блоків у перевантажувальному пристрої з приводною заслінкою