Прибильський, Віталій Леонідович2014-05-142014-05-142007Прибильський, В. Л. Перспективні напрямки в технології ферментованих безалкогольних та слабоалкогольних напоїв / В. Л. Прибильський // Сучасні напрями розвитку технології алкогольних і безалкогольних напоїв: тези доповідей, Київ, ІПДО НУХТ, 2006 р. : Пищевые технологии: научно-практический журнал. - К. : НУХТ, 2007. - № 1. – С. 42https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14296На основі аналізу ситуації в галузі та результатів досліджень, проведених в Національному університеті харчових технологій розроблені нові технології безалкогольних та слабоалкогольних ферментованих напоїв та визначено основні напрямки розвитку їх технології. Based on the analysis of the situation in the field and the results of research conducted at the National University of Food Technologies developed new technology of soft and alcoholic fermented beverages and the main directions of development of the technology of soft and alcoholic fermented beverages.otherбродіннянапої купажуваннябіоактивні речовиниfermentationbeverage blendingbioactive substancesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективні напрямки в технології ферментованих безалкогольних та слабоалкогольних напоївThesis