Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна2016-03-112016-03-112015Сахненко, А. Поняття води в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / Анастасія Сахненко // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 56-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22442Так як вода в організм людини потрапляє у вигляді окремого продукту харчування і складової продуктів харчування, то автором пропонується розглянути використання води з двох точок зору, які безпосередньо повязані із забезпечення продовольчої безпеки в країні. As the water gets into the human body as a separate component of food and food products, the author is invited to consider the use of water from two points of view that are directly associated with food security in the country.uk-UKкафедра економіки праці та менеджментупитна водаводні ресурсипродовольча безпекаfood securityaquatic resourcesdrinking waterПоняття води в контексті забезпечення продовольчої безпеки країниOther