Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2019)
Досліджено технологію персоналізації даних в сучасних готелях. Встановлені функціональні можливості, що сприяють підвищенню ефективності діяльності готельних підприємств, зниженню витрат, покращенню рівня обслуговування. The technology of data personalization in modern hotels was investigated. Functional capabilities that contribute to improving the efficiency of hotel enterprises, reducing costs, and improving the level of service have been established.
Keywords: готель; гостинність; послуги; індустрія гостинності; якість; hotel; hospitality; services; hospitality industry; quality; кафедра готельно-ресторанної справи