Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМаринін, Андрій ІвановичПасічний, Василь Миколайович2020-06-172020-06-172019Патент на корисну модель № 136356 UA, МПК В65В 31/00 (2019.01). Спосіб зберігання фруктових снеків / Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Маринін А. І., Пасічний В. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201902697 ; заявл. 20.03.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31454Корисна модель належить до харчової промисловості і стосується упакування фруктових снеків в упаковку з газовим середовищем. В основу корисної моделі поставлена задача розробки способу зберігання фруктових снеків без доступу кисню до продукту з метою збереження вихідного хімічного складу харчового продукту і подовження його терміну придатності. The utility model belongs to the food industry and concerns packing of fruit snacks in packing with the gas environment. The utility model is based on the task of developing a method of storing fruit snacks without access of oxygen to the product in order to preserve the original chemical composition of the food product and extend its shelf life.storageзберіганняфруктигазова сумішгерметизаціяsealingfruitgas mixtureкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСпосіб зберігання фруктових снеків (Патент на корисну модель № 136356)Technical Report