Сизоненко, Оксана ІванівнаТарасенко, ЮліяКрапивницька, Ірина ОлексіївнаКарпович, Інна Віталіївна2014-07-142014-07-142014Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків / О. Сизоненко, Ю. Тарасенко, І. Крапивницька, І. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 295-296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16122Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.uk-UKочищення сокуцукрові бурякиультрафільтраціяjuice purificationsugar beetultrafiltrationкафедра технології цукру і підготовки водиУльтрафільтраційне очищення соку із цукрових буряківThesis