Кринциглова, Вікторія Володимирівна2024-07-112024-07-112024Кринциглова, В. В. Удосконалення технології пасти сиркової з підвищеним вмістом Омега-3 жирних кислот та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кринциглова Вікторія Володимирівна ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2024. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43997ukкафедра технології молока і молочних продуктівсир кисломолочнийпаста сирковаОмега-3 жирні кислотитехнологіяхарчова цінністьКринциглова, В. В. Удосконалення технології пасти сиркової з підвищеним вмістом Омега-3 жирних кислот та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добуOther