Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення - Павлюченко, Олена Станіславівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравчук, Аліна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Силка, Ірина Миколаївна (My University, 2022)
Проведені дослідження щодо наукового обґрунтовання рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення. Conducted research on the scientific substantiation of the recipe composition of special purpose apple muffins.
Keywords: мафін спеціального призначення; амарантове борошно; лляне борошно; борошно зеленої гречки; стевіозид; special purpose muffin; amaranth flour; flax flour; green buckwheat flour; stevioside; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції