Павлюченко, Олена СтаніславівнаДейниченко, Людмила ГригорівнаКравчук, Аліна ВолодимирівнаМатиящук, Олена ВолодимирівнаСилка, Ірина Миколаївна2023-03-202023-03-202022Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення / О. С. Павлюченко, Л. Г. Дейниченко, А. В. Кравчук, О. В. Матиящук, І. М. Силка // Наукові праці НУХТ. – 2022. – Том 28, № 1. – С. 134-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39178Проведені дослідження щодо наукового обґрунтовання рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення. Conducted research on the scientific substantiation of the recipe composition of special purpose apple muffins.otherмафіни спеціального призначенняамарантове борошнолляне борошноборошно зеленої гречкистевіозидspecial purpose muffinsamaranth flourflax flourgreen buckwheat floursteviosideкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТеоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначенняArticle