Ардинський, Олексій ВалерійовичЧернюшок, Ольга АнатоліївнаДашковський, Юрій ОлександровичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВасилів, Володимир Павлович2013-09-022013-09-022012Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів / О. В. Ардинський, О. А. Чернюшок, Ю. О. Дашковський, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнар. наук.-техн. конф. - Київ, 2012. - С. 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9446Досліджено вплив електроіскрових розрядів на диспергування білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що середній лінійний розмір частинок після оброблення при напрузі 45 кВ та 25 розрядів зменшується і не утворюється осад протягом 2-х діб. An influence of electric spark discharges on dispersion of whey protein is researched. It is experimentally established, the average linear dimension of the particles after processing at a voltage of 45 kV and 25 bits is reduced and the precipitate is not formed within 2 days.uk-UKсироватка молочнаелектроіскрові розрядидиспергуванняelectrical spark dischargesmilk wheydispersionкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДиспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядівOther