Управління ризиками інноваційної діяльності - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2012)
Досліджено проблеми управління ризиками інноваційної діяльності підприємств. Визначено основні чинники впливу на виникнення ризиків інноваційної діяльності підприємств, а також етапи управління цими ризиками.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; управління ризиками; кафедра фінансів; кафедра маркетингу