Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга Миколаївна2015-07-032015-07-032012Поліщук, Г. Є. Формування структури морозива при частковій заміні СЗМЗ на зернові інгредієнти / Г. Є. Поліщук, О. М. Рибак // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21506Дослідження мікроструктури морозива комбінованого складу протягом 12-ти місяців зберігання довели, що розміри кристалів льоду та лактози при рівноцінній заміні СЗМЗ на сухі речовини рослинної сировини не перевищували встановлені норми, навіть при неодноразовому отепленні та заморожуванні продукту. Research microstructure of ice cream combined for 12 months storage showed that the size of ice crystals and lactose at equivalent replacement SZMZ on plant material dry matter does not exceed the established norms, even when repeated freezing and warming product.кафедра технології молока і молочних продуктівморозивозернові інгредієнтиструктура морозиваice creamgrain ingredientsice structureФормування структури морозива при частковій заміні СЗМЗ на зернові інгредієнтиOther