Формування структури морозива при частковій заміні СЗМЗ на зернові інгредієнти - Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна (My University, 2012)
Дослідження мікроструктури морозива комбінованого складу протягом 12-ти місяців зберігання довели, що розміри кристалів льоду та лактози при рівноцінній заміні СЗМЗ на сухі речовини рослинної сировини не перевищували встановлені норми, навіть при неодноразовому отепленні та заморожуванні продукту. Research microstructure of ice cream combined for 12 months storage showed that the size of ice crystals and lactose at equivalent replacement SZMZ on plant material dry matter does not exceed the established norms, even when repeated freezing and warming product.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; морозиво; зернові інгредієнти; структура морозива; ice cream; grain ingredients; ice structure